Urime

Ju keni përfunduar instalimin dhe konfigurimin e Mageia dhe tani është e sigurt për të hequr medium e instalimit dhe rifilloni kompjuterin tuaj.

Pas rifillimit, ju mund të përdorni ekranin bootloader për të zgjedhur sistemin operativ që do të filloni (nëse ka më shumë se një në kompjuterin tuaj).

Nëse ju nuk e keni të rregulluar parametrat për ngarkuesin-ndezës, instalimi juaj Mageia do të përzgjidhet automatikisht dhe filloi.

Kënaquni!

Vizito www.mageia.org/en/ nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të kontribuoni në Mageia


CC BY-SA 3.0
Uploaded on 02/07/2019
loading table of contents...