Ekrani Hyrjes

SDDM Ekrani Hyrjes

Së fundi, ju do shihni ekranin e kyçjes në desktop.

Futni emrin e përdoruesit tuaj dhe fjalëkalimin e përdoruesit, dhe brenda pak sekondash do të gjeni veten me një platformë të ngarkuar KDE Plasma ose GNOME, në varësi të live medium që keni përdorur. Tani mund të filloni të përdorni dhe të shijoni instalimin tuaj Mageia.

Ju mund të gjeni dokumentacion të mëtejshëm në Mageia wiki.


CC BY-SA 3.0
Uploaded on 02/07/2019