Selecteer uw land

Selecteer uw land. Dit is belangrijk voor allerlei instellingen, zoals de muntsoort en de toegestane draadloze instellingen. Het verkeerde land instellen kan veroorzaken dat u geen draadloos netwerk kunt gebruiken.

Als uw land niet in de lijst staat, klik dan op de Overige landen knop en kies uw land daar.

Opmerking

Als uw land alleen in de Overige landen lijst staat kan het, nadat u op OK klikt, lijken alsof een land van de eerste lijst gekozen is. Negeer dit a.u.b., DrakX zal uw echte keuze volgen.

Invoermethode

In het Overige landen scherm kun je ook een invoermethode selecteren (onderaan de lijst). Met invoermethodes kunnen gebruikers meertalige tekens invoeren (Chinees, Japans, Koreaans, etc.). IBus is de standaard invoermethode in de Mageia DVD's en in de Africa/India en Asia/no-India Live-CD's. IBus is de standaard input methode voor Aziatische en Afrikaanse locales, het is dus niet nodig het handmatig te configureren. Andere intput methodes (SCIM, GCIN, HIME, enz.) hebben soortgelijke fucties als IBus en kunnen geïnstalleerd worden als u HTTP/FTP media toevoegt voor u de pakketten selecteert.

Opmerking

Als u het instellen van de invoermethode miste tijdens het installeren, kunt u dat als u uw geinstalleerde systeem gestart heeft alsnog doen via "Configureer uw Computer" -> "Systeem", of door in een konsole of terminal localedrake als root te starten.


CC BY-SA 3.0
Uploaded on 02/10/2016
loading table of contents...