Beeldscherm (Selecteer een monitor)

DrakX heeft een uitgebreid gegevensbestand met monitors en zal de uwe gewoonlijk correct identificeren.

Waarschuwing

Door een monitor met verkeerde kenmerken te selecteren, zou u uw beelscherm kunnen beschadigen. Probeer a.u.b. niets zonder te weten wat u doet. Raadpleeg bij twijfel de handleiding van uw monitor.

Aangepast

Met deze optie kunt u twee cruciale parameters instellen, de horizontale en vertikale verversingsfrequentie. De horizontale is de snelheid waarmee de beeldlijnen worden geschreven, de verticale is de snelheid waarmee het hele beeld wordt ververst.

Het is ERG BELANGRIJK dat u geen beeldscherm instelt met andere mogelijke verversingsfrequenties dan die van uw monitor: u zou uw monitor kunnen beschadigen. Raadpleeg de handleiding van uw monitor en wees terughoudend bij het instellen in geval van twijfel.

Plug'n Play

Dit is the standaard optie, waarbij het beeldscherm de gegevens levert die uw computer nodig heeft om het goed te configureren.

Vendor (producent)

Als DrakX uw beeldscherm niet goed herkent en u weet welke monitor u heeft, kunt u deze als volgt in de boomstructuur kiezen:

  • Vendor (producent)

  • naam van de fabrikant

  • naam en type nummer van het beeldscherm

Algemeen

In deze groep kunt u kiezen uit bijna 30 monitorconfiguraties, traditionele, zoals 1024x768 @ 60Hz, maar ook configuraties voor flat panels, platte schermen die bijvoorbeeld in laptops zitten. Dit is vaak een goede groep om van te kiezen als u het Vesa stuurprogramma moet gebruiken omdat uw videokaart niet goed herkend wordt. Ook hier is het verstandig terughoudend te zijn met uw keuze.


CC BY-SA 3.0
Uploaded on 02/10/2016
loading table of contents...